tiistai 26. toukokuuta 2009

Paljastus SnyJälleen aivan ihana paketti, ehkä jopa paras! Ihana Zauberball, olen siitä haaveillut, ja juurikin tuosta väristä, mutten ole tullut ostaneeksi:) Lisäksi paketissa oli söpöjä kissarintanappeja, Pennille hiiri (tykkää!) ja suuri niiskuneitikortti, jota olen myös katsellut kaupassa tauluksi seinälle. Kaikki nappiin, kiitos TanjaV! Ihan säpsähdin kun katsoin blogiasi, ja älysin, että tämähän on minulla seurannassa :D.

3 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Onpas kivannäköistä tuo lanka tosiaan! Onko mitään tietoa, tuleeko siitä sukkapari ihan kunnon varsilla? Väriyhdistelmät langassa ova ainakin tosi herkullisia.

savisuti kirjoitti...

Wow, kiitos! Ihana paljastuspaketti tuli tänään ja juuri lempivärejäni täynnä, kiitos!! Tulin juuri kotiin enkä ole vielä ehtinyt postata siitä mutta teen sen kohta, kiirehdin vaan ensin katsomaan kuka olet. Oletkin uusi tuttavuus enkä osannut yhtään arvailla kuka oli minun sny:ni. Olet ilahduttanut paketeillasi kovasti, kiitän ja niiata niksautan! Käyn välillä postaamassa ja tulen sitten tutkimaan lisää mitä kaikkea ihanaa täältä löytyy.

TanjaV kirjoitti...

Kiva, että paketti miellytti! Tuon värin kanssa epäröin hyvän tovin. Kortin nähdessäni tiesin kyllä heti, että se on sulle!

Itse asiassa mulla oli Pennille yksi hiiri tehtynä jo aiemmin keväällä, mutta se katosi! Epäilen, että se on tipahtanut meidän koiran ulottuville, ja se on haudannut hiiren johonkin hyvään kätköön... Jos se vielä viikonlopun suursiivouksessa löytyy, niin postitan senkin. :)

Blogiasi on muuten ollut tosi kiva seurata! Ammattimaiset neulontajutut ja Pennin seikkailut ovat loistava yhdistelmä! :D