torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää uutta vuotta!


Monessa blogissa on näkynyt toivotuksia ja rakettien kuvia, täällä ei. Tässä seuraa tiivistelmä siitä, kuinka Penni vietti vuodenvaihteen. Ensin neiti näpsä kiipesi aamulla hyvin vähän syöneenä puuhun, pieneen kuuseen autotallin kulmalla. Siellä aikansa keikkui ja halusi pois, vaan eipä päässyt tästä tiheästä kuusesta.


Päättipä sitten hypätä viereiseen suurempaan puuhun, josta näyttäisi helpommin pääsevän alas... Siinä neljässä metrissä aikansa pohti kuinka päästä alas, muttei onnistunut, joten päätti ottaa suunnan ylöspäin.


Penni kiipesi ja kiipesi, tuli hämärä, tuli pimeä, alkoi myrskytä. Ei pääse alas, mentävä vielä ylemmäs. (kiiluvat silmät keskellä kuvaa) Puulla korkeutta noin 30 metriä. Pakkanen alkoi kiristyä, tuuli voimistua ja ilotulitteet paukkua. Kyllä taisi Penniä vähän pelottaa, mutta näkipähän kaikki kylän raketit.


Aamulla mamma alkoi jo olla oikeasti hermoromahduksen partaalla. Soitin palokunnan, eivät uskoneet kun väitin kissan olevan 20 metrissä, ja sen olleen siellä 22 tuntia. Tulihan sieltä sitten kolme rohkeaa miestä pelastamaan pikku Penniä. Tuolla vasemmassa reunassa toinen puu, ihan latvassa asti.


Urhea mies, Pentti, kiipesi puuhun ja sai Pennin kassiin. Punainen täplä puussa on Pentti ja Animal Rescue-reppu, jossa Penni on jo turvassa. Rohkea mies todellakin tämä Pentti, ei olisi moni tuonne kiivennyt.


Sisälle päästyä olikin aika peseytyä. Kissa haisi kuin rankkitynnyri, pihkaa ja pissiä. Ei muuta kun pesulle. Kun suurimmat möhmät oli pesty, olikin aika syödä "vähän". Sitten jatkamaan pesuja, ja lepäämään. Olipahan Pennillä retki, ehkä ensi vuoden vaihteen aikoina jotakin muuta?

Onnellista uutta vuotta!

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Huh mikä seikkailu!

Niina kirjoitti...

Huh huh! Onneksi juttu päättyi hyvin :)

Onnellista Uutta Vuotta!

Markka kirjoitti...

Hurjaa! Voi Penniä, taisi olla viimeinen reissu ulos ilman valjaita :D

Hieno pelastus!

Tiina kirjoitti...

Onneksi se pääsi viimein alas! Haleja!

Aamunkajo kirjoitti...

Olipas seikkailu!

Hyvää Uutta vuotta Sinulle ja Pennille!

Janne kirjoitti...

Hui kauhia. Onneksi Penni pääsi turvaan.

Anu kirjoitti...

Voi Penni-reppanaa, onneksi pääsi ehjänä alas!

Hyvää alkanutta vuotta!