perjantai 11. heinäkuuta 2008

Kissanpäivät

Käsityöt eivät ole paljoakaan edenneet viime viikoisen perheenlisäyksen johdosta. Pentu tahtoisi niin leikkiä mamman kanssa, ja mamman langoilla. Kangaspuut töröttävän "kutomatuvassa", mutta aina kun menen paukuttamaan kissa havahtuu siihen tulee auttamaan. En halua kissanhäntä-mattoa...

Tänään käytiin Pennin kanssa eläinlääkärissä hakemassa ensimmäiset rokotteet. Se oli aika kamalaa, iso piikki pieneen kissaan. Tämän päivää kissa onkin sitten ollut rauhallinen ja mattokin eteni, hmm...puolimetriä... sitten katkesi loimilanka, ja kissa heräsi auttamaan...ehkä neulon loppuillan ja katsoin televisiota. Kaksi kolmiohuivia loppusuoralla, toisesta loppui lanka kesken, ja meni viikko ennen kuin lankakauppaan pääsin, ja eihän siellä sitten sitä lankaa ollut, mutta onneksi toisessa vielä lanka riittää ja voin sitä neuloa.

Ystäväni pyysi tänään, että pitäisimme neulonta-illan, ehkä siksi että olisin lähempänä kuin puhelimen päässä auttamassa, valehtelematta olen saanut kahteen päivään viisi käsityöaiheista puhelua häneltä :D, mutta aina on mukava auttaa jos vain osaa olla avuksi jollekkin. Vaikea tietysti vastata puhelimessa kysymykseen "tuleekohan tästä sukasta liian iso?" kun en ole kyseistä sukkaa nähnyt.

1 kommentti:

Maaru kirjoitti...

Ihana Penni-neiti! Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Olen todennut kissat ovat ilmiömäisiksi käsi- tai käpälätyöläisiksi, onhan niillä tassuissa kymmenen pientä virkkuukoukkua jo valmiina ja luontainen kiinnostus aitoon villaan.